Voice-over

Voice-over er betegnelsen for en speak hvor der tales ind over et andet lydspor. Voice-over bruges bl.a. til virksomhedspræsentation, radioreklamer, tv voice-over, voice-over til spil og voice-over til websider. Uanset hvilket behov du har hjælper vi dig med din næste voice-over opgave og gør dit budskab knivskarpt så det kommunikeres så klart som muligt overfor målgruppen. Vores producer har mere end 15 års erfaring i lydproduktion og arbejder hårdt for at arbejde med udtryk, virkemidler bl.a. i stemmen og får på den måde gjort dit voice-over helt skarpt. Den rigtige speaker tilfører også dit voice-over projekt den helt rette følelse, energi, udtryk og autencitet.

Voice-over

1. Hjælp til voice over tekst
2. Historieopbygning (berettermodellen)
3. Kommunikation & virkemidler
4. Vokal & konsonantteknik
5. Gennemgang af voice-over
-   Indspilning af voice over
-   Mix & Master
-  4 timer i lydstudie
Timepris: 500,- excl. moms + speakløn

Priseksempel 4 timer: 2.000,-

Sådan foregår det

I får hjælp til jeres voice-over tekst, så den bliver skarp. I får også hjælp til diverse virkemidler indenfor kommunikation! Når I får produceret voice-over, lytter vi hele tiden på intensitet, udtryk og virkemidlerne passer til kunden behov!
I voice-over arbejder vi med at få budskabet bragt frem i det materiale der arbejdes med. Man kan speake en tekst på mange måder og det kræver ikke kun god stemmeføring og teknik men også et mindre kendskab til skuespil. Vi hjælper dig altid det at få det bedste resultat og hvis du ikke har en speaker hjælper vi dig også gerne med at finde en.
Mærsk siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.