Videoproduktion

I vores videoproduktion tager vi udgangspunkt i den historie der skal fortælles. I Videoproduktion vil der bl.a. blive arbejdet med manuskript, optagelse, redigering og visulle virkemidler. I vores videoproduktion tager vi altid udgangspunkt i vores kunders behov og arbejder fra idéfasen til det færdige produkt hvor vi bringer dine idéer til levende billeder. Uanset om i ønsker jeres videoproduktion skal markedsføring på sociale medier, jeres hjemmeside, reklamer eller noget helt andet hjælper vi jer og imødegår jeres behov. Samtidig arbejder vi også for at jeres videoproduktion også være med til at underbygge jeres brand, jeres øvrige kommunikation og produkter.

Videoproduktion

1. Arbejd med budskabet
2. Arbejd med storyboard
3. Location fotos
4. Find udtryk og form
5. Arbejd med manuskript
-   Scenografi, lamper & effekter
-   15 timer i filmstudiet
-   Klipning & mastering
Timepris: 500,- excl. moms

Priseksempel 15 timer: 7.500,-

Sådan foregår det

Vi arbejder med jeres videoproduktion og hjælper jer med at gøre budskabet skarpt og hjælper jer gennem hele forløbet! Når vi arbejder med videoproduktion starter vi med opsætning og instruktion af skuespillere og indspiller flere scener.
I denne videoproduktion lægger vi primært vægt på at følge og dokumentere fejringen af Stig Seebergs udgivelse af hans nye bog "The Sad Snail Sandy". Vi har primært lagt vægt på ikke at overproducere og holde produktionen så enkel som muligt, så man følger historien og ikke fokusere så meget på fotografen og filmholdet bag produktionen!
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.