Video baggrund

Nu kan du også få lavet video baggrund til din hjemmeside og gøre hjemmesiden mere levende. En video baggrund kan laves som en blanding mellem en video og et stillbillede. Video baggrunden kan gøre hjemmesiden mere levende, men må samtidig ikke tage fokus fra budskabet eller produktet der skal sælges. Vi hjælper jer frem til målet og arbejder for at få jeres budskab til at stå så skarpt som muligt. Vi arbejder i vores professionelle studie hvor vi med stor erfaring hjælper vores kunder til at komme frem til deres mål. Vi laver unikke video baggrunde som kan være med til at gøre forskellen når jeres produkt skal præsenteres eller sælges.

Video baggrund

1. Analyse af produkt
2. Ideer til løsning
3. Location video skud
4. Find udtryk og form
5. Arbejd med manuskript
-   Scenografi, lamper & effekter
-   6 timer i filmstudiet
-   Klipning & mastering
Timepris: 500,- excl. moms

Priseksempel 6 timer: 3.000,-

Sådan foregår det

Vi laver en unik video baggrund til jer, som hjælper jer med at kommunikere jeres budskab. I får hjælp under hele forløbet! Når vi laver video baggrund arbejder vi med at opsætte optimale forhold for at få de bedste video optagelser.
I denne video baggrund har vi primært lagt vægt på at vise udstyret som er forbundet med at producere folie. Denne video er lavet til foliekonsulenten.dk hvor vi brugte tid på at finde den rigtige vinkel, lave det korrekte lys. Samtidig var det vigtigt at video baggrunden kunden loade hurtigt på hjemmesiden.
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

Fantasi til virkelighed
SHORTS

Film hos os

Fantasi til virkelighed

Lydstudiet

Reklamefilm

Green Screen

Sådan gør vi

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.