Speak

Har dit firma brug for et speak til din næste virksomhedspræsentation, speak til lydbøger, speak til radioreklamer, tv speak, speak til telefon systemet, speak til e-learning, speak til spil, speak til websites? Uanset dine behov hjælper vi dig med din næste speak opgave og får dit budskab gjort skarpt så dit budskab kommunikeres klart overfor din målgruppe. Vores producer har over 15 års erfaring i lydproduktion og vi gør en dyd ud af at arbejde med udtryk og virkemidler, så det ikke kun er den rigtige stemme, men også det rigtige budskab der bliver formidlet. Den rigtige speaker, stemmeføring, energi, autensitet og udtryk skaber fundamentet i et speak.

Speak

1. Opbygning af tekst
2. Historieform (berettermodellen)
3. Stemmeføring & virkemidler
4. Vokal & konsonantteknik
5. Gennemgang af speak
-   Indspilning af speak
-   Mix & Master
-  4 timer i lydstudie
Timepris: 500,- excl. moms + speakløn

Priseksempel 4 timer: 2.000,-

Sådan foregår det

Vi hjælper jer med at skrive jeres tekst og gøre det skarpt. Vi hjælper jer også med stemmeføring og virkemidler! Når der speakes giver vi løbende feedback så energi, intensitet og udtryk holdes efter kundens specifikke ønsker!
I speak bliver der arbejdet med at få budskabet frem i materialet man tager udgangspunkt i. Det er muligt at speake en tekst på flere forskellige måder og det kræver derfor ikke kun god stemmeføring men også et kendskab til skuespil. I denne reklamefilm har vi leveret speaket til filmen. Har du brug for et speak, står vi altid klar til at hjælpe dig.
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.