Sanger

Er du sanger og har brug for demomateriale, en single eller et album? Vores producer har mere end 15 års erfaring i lydproduktion og står klar til at hjælpe dig! Vi arbejder med sangundervisning og sangcoaching og kan hjælpe dig som sanger med at få det bedste frem i din vokal. Vi har professionelt kameraudstyr og har også mulighed for at lave musikvideo og coverbillede til din hjemmeside, youtube eller facebook. Er du sanger og skal synge live, har vi også mulighed for at hjælpe dig med lyd og lysudstyr til din koncert. Står du som sanger og har spørgsmål til udgivelse, airplay eller hvordan du kommer på tv, hjælper vi også. Ring til os i dag og få et uforpligtende møde. Bemærk at dette kun kan bookes i hverdage

Sanger

1. Instruktion af vokalteknik
2. Arbejde med form og udtryk
3. Indspilning solo til cover sang
4. Indspilning af kor til cover sang
-   Smårettelser bl.a. pitch
-   Mix & Master
-  1 time 1 person
-  Tilbud gælder kun hverdage

Coversang inkl. moms: 1.495,-

Sådan foregår det

Vi arbejder med og får det bedste ud af din vokal. Du har mulighed for at indspille cover sange eller egne numre! Vi giver feedback imens der indspilles. Bagefter laver vi et råmix. Når I har hørt råmixet laves den endelige mix og master!
I Simple Studio ønsker vi både at hjælpe potentielle nye sangere og professionelle. Nu har du mulighed for at få lavet en coversang som du kan bruge bl.a. til spillestederne. Hvis du har behov for sangundervisning kan vi også hjælpe med dette.
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.