Reklamefilm

En reklamefilm fremhæver produktets stærke sider og indeholder argumenter, der får køberen til at købe produktet. En reklamefilm gøres typisk kort og præcis, da der ofte betales for antal sekunders eksponering. Når vi producerer reklamefilm har vi et højt fokus på at finde det skarpeste budskab og formidle produktets historie. Ved produktion af reklamefilm arbejdes der med firma, produkt og brand og det vigtigste er at finde hovedbudskabet. Endeligt er det vigtigt at være bekendt med målgruppen. Vi hjælper bl.a. med skuespillere, manuskript, storyboard, locations, klipning, grafik og lyd. Vi hjælper dig også til at finde både form og udtryk til dit firmas reklamefilm.

Reklamefilm

1. Form, budskab & udtryk
2. Bearbejdning af storyboard
3. Vi laver manuskript
4. Vi finder skuespillere
5. Vi finder locations
-   Scenografi, lamper & effekter
-   30 timer i filmstudiet
-   Redigering & master
Timepris: 500,- excl. moms

Priseksempel 20 timer: 10.000,-

Sådan foregår det

Vi finder og arbejder med historien og caster også skuespillere, statister eller dansere til jeres firma reklamefilm! Vi giver altid instruktion til skuespillere, statister og dansere før vi starter en produktion af en reklamefilm!
Vi arbejder også med reklamefilm bl.a. for virksomheder der har et behov for klart og enkelt at få kommunikeret deres budskab. Vi har mulighed for at filme men har også mulighed for at lave grafisk arbejde til jeres reklamefilm. Vi følger altid jeres behov og arbejder for at give jer det bedst tænkelige resultat. Kontakt os for uforpligtigende tilbud.
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

Reklamefilm - Simple Studio

Reklamefilm - Lowel

Profilvideo - Ballerup Boldklub

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.