Profilvideo

Få en profilvideo til at formidle historien for dit produkt. Det er vigtigt at I allerede har gjort jer overvejelser om hvad hovedbudskabet er før vi starter, men vi hjælper jer også med at skære ind til benet, både før under og efter optagelserne. Herudover er det også en fordel at få flere personer til at underbygge jeres budskab og naturligvis også vise billeder af produktet som yderligere underbygger historien.

Profilvideo

1. Analyse af produkt
2. Ideer til løsning
3. Location video skud
4. Effekter & redigering af optagelser
5. Mastering og implementering
-   Opsætning lamper og effekterk
-   Klipning & Master
-   10 timers filmproduktion
Timepris: 500,- excl. moms + speakløn

Priseksempel 10 timer: 5.000,-

Sådan foregår det

Vi laver en unik profilvideo til jer, som hjælper jer med at kommunikere jeres budskab. I får hjælp under hele forløbet! Når vi laver profilvideo arbejder vi med at opsætte optimale forhold for at få de bedste video optagelser.
Få mulighed for at præsentere dit produkt, firma eller organisation i en profilvideo. Vær opmærksom på at I formidler en historie. Det er derfor vigtigt forinden at gøre sig klart hvad det er I ønsker at formidle. I dette eksempel præsenterer Martin Eriksen Ballerup Boldklub som søger nye medlemmer til deres fodboldklub.
Mærsk siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.