Musikvideo

En musikvideo er med til at formidle budskabet i sangen og den visuelle side kombineret med musikken kan virke stærkt i sammenhæng. Vi arbejder for at finde det helt rigtige udtryk så jeres musikvideo bliver både kreativ og original. En musikvideo laves normalt i hurtige sammenklippede sekvenser, der er mulighed for at benytte krydsklipning eller parallelklipning for at skabe fremdrift, men der kan også benyttes dramatologisk fremdrift. En musikvideo benytter også tit montageklip og matchcut kan også benyttes i en musikvideo. Når du laver en musikvideo hos os, hjælper vi dig igennem hele processen fra idéfasen til filmning, redigering og det helt færdige produkt.

Musikvideo

1. Arbejde med budskab
2. Opsætning af storyboard
3. Location fotos
4. Find form & udtryk
5. Lav manuskript
-   Opsæt lamper & effekter
-   15 timer i filmstudiet
-   Klipning & effekter
Timepris: 500,- excl. moms

Priseksempel 15 timer: 7.500,-

Sådan foregår det

Vi hjælper dig fra idé fasen til det færdige produkt, og finder også gerne skuespillere og dansere til din musikvideo! Ved start at musikvideo arbejder vi ud fra manuskriptet og sætter skuespillere og dansere ind i de forskellige opgaver!
Før vi starter med dit musikvideoprojekt undersøger vi altid perfekte locations før vi begynder at skyde. Der skal naturligvis også udarbejdes et storyboard og et manuskript så alle på holdet arbejder i den rigtige retning. Vi hjælper dig altid før under og efter i dit projekt. Kontakt os i dag for at finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig med din musikvideo.
Martin siger: "Tak til Simple Studio! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.