Modelfotos

Har du brug for at få lavet modelfotos til din hjemmeside, facebook eller til dit CD cover? Vi arbejder med modelfotos og har mulighed for at lave modelfotos i vores fotostudie hvor vi har mange flash lamper, reflektorer, baggrunde og lys effekter. Vi tager også gerne modelfotos på udvalgte locations. Vi arbejder med den visuelle kommunikation, hvor modelfotos er den primære formidling af budskabet og tager udgangspunkt i det budskab kunden ønsker formidlet. Vores primære kompetencer ligger indenfor modelfotos, men vi formidler gerne kontakter til en stylister. Vores fotograf tager jeres modelfotos og jeres modelfotos bliver retoucheret før I modtager dem!

Modelfotos

1. Find dit budskab
2. Der vælges tøj
3. Makeup & stylist
4. Vi gør klar
-   Forskellige stillinger
-   Fotografering & retouchering
-   4 timer i fotostudiet
Timepris: 500,- excl. moms

Priseksempel 4 timer: 2.000

Sådan foregår det

Det visuelle udtryk er essentielt. Der skal lægges makeup, og vælges det rigtige tøj før vi starter at skyde modelfots! Vi gør klar med lamper, baggrunde og lyseffekter til jeres modelfotos i fotostudie eller på location før vi tager modelfotos!
I vores fotostudie har vi faciliteter til at hjælpe dig med at få lavet det bedste modelfoto. Vi tager udgangspunkt i kreativitet og vi har samtidig altid fokus på den historie der skal fortælles. Tag kontakt til os i dag, så kan vi først tage et møde hvor vi for klarlagt jeres målsætning med det pågældende projekt.
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FOTOSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.