Lydstudie

Band i lydstudie

Har dit band brug for en sublim demo eller ønsker I at blive spillet i radioen? Vi hjælper dit band på vej og arbejder med jeres identitet og udtryk!

Priser fra: 5.250,-
3 band dage

Læs mere

Kor i lydstudie

Kor

Har jeres kor brug for en demo, brug for live lyd eller ønsker koret at få lavet et album? Vi hjælper jeres kor med at få lavet den bedst lyd!

Priser fra: 3.500,-
2 kor dage

Læs mere

Sanger i lydstudie

Er du sanger og ønsker at få lavet en demo eller udgive egne numre, så hjælper vi dig på vej og får det bedste frem i din sangstemme i lydstudiet!

Priser fra: 1.195,-
1 cover sang

Læs mere

Speak i lydstudie

Få lavet professionelle speak til reklame, film, lydbøger, tv, telefonsystmeter, podcasts, spil, apps og meget mere i vores lydstudie.

Priser fra: 1.600,-
4 studie timer

Læs mere

Voice-over i lydstudie

Få lavet voice over i vores lydstudie af en professionel speaker. Vi finder altid den helt rette speaker til dit projekt og arbejder professionelt!

Priser fra: 1.600,-
4 studie timer

Læs mere

CD Indspilning i lydstudie

Vi laver både CD Indspilning for professionelle, og for sjov. CD Indspilning i vores lydstudie er meget populært bl.a. til polterabend og børnefødselsdag!

Priser fra: 1.495,-
Ubegrænset antal

Læs mere

Lydstudie

Lydstudie faciliteter & udstyr

I lydstudiet ligger vi stor vægt på at have det bedste udstyr til opgaven. Samtidig er det også vigtigt for os at finde det helt rette udstyr til dig. Den perfekte mikrofon kan være forskellige fra opgave til opgave. Derfor har vi over 20 mikrofoner at vælge imellem og over 20 dedikerede preamps. Derudover har vi keyboards, lydmoduler, mixere, effekter og finder altid den optimale hardware til dit projekt. Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov, så opstår der et behov i vores lydstudie som vi ikke havde set tidligere, skaffer vi udstyret, så dit projekt får den optimale hardware stillet til rådighed. Vi har 3 forskellige rum vi bruger til indspilning, og et rum vi bruger som kontrolrum. Vores lydstudie er på ca. 100 m2 og er dermed et af Københavns største og førende lydstudier. Med et højt fokus på kvalitet har vi mange kunder med en række forskellige behov og er derfor indstillingsparat til mange forskellige opgaver.

Kunder siger

Det var betryggende at have Claus ved min side, han forklarede alt fra a til z, det gjorde mit arbejde nemmere. Et professionelt studie, med en professionel mand, der styrer det!
Thumbs up

Dan

Sanger

Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions.
Thumbs up

Niels

Musiker

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.
Thumbs up

Therese

Mærsk