Kor

Har dit kor brug for en god demo, single, album? Vi har over 15 års erfaring i lydprodution og kan hjælpe jeres kor med de fleste lydopgaver. Med vores mobile lydstudie kan vi optage i studie kvalitet og komme ud til jeres kor, hvis I ikke kan komme til os. Har I brug for video eller billeder? Vi producerer også film, laver coverbilleder til hjemmesider eller optager jeres koncert live med top professionelt kameraudstyr. Vi giver jer også gerne gode råd og idéer til alt indenfor lyd, billede og video og står altid klar til at hjælpe jeres kor. Har jeres kor spørgsmål til udgivelse, airplay eller lyd til tv, kan vi også hjælpe. Vi kan også lave live lyd og lys til jeres kor når i optræder.

Kor

1. Opsætning af udstyr hos jer
2. Indspilning af 3 sange
3. Vi optager med 4-8 mikrofoner
4. Arbejder med form & udtryk
5. Vi laver råmix og lytter
-   mobilt lydstudie
-   Mix & Master
-  10 timer samlet
-  Tilbud gælder kun  hverdage
Timepris: 450,- inkl. moms (10% rabat)

Priseksempel 10 timer: 4.500,-

Sådan foregår det

Vi kommer ud og indspiller jeres kor koncert på jeres adresse. Vi opsætter 4-8 mikrofoner, så vi bedre kan efterbearbejde! Vi giver feedback imens der indspilles. Bagefter laver vi et råmix. Når I har hørt råmixet laves den endelige mix og master.
I Simple Studio ønsker vi både at hjælpe sangere, sanggrupper og kor. Vi tager gerne ud for at optage livekoncerter på spillestederne og har også mulighed for at indspille jeres kor i lydstudiet. Har I behov for at få en "live" lyd på jeres CD, kan det være en fordel at optage en kor koncert der hvor I normalt synger. Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål.
Dan siger: "Det var betryggende at have Claus ved min side, han forklarede alt fra a til z, det gjorde mit arbejde nemmere. Et professionelt studie, med en professionel mand, der styrer det!"
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.