Konferencefilm

En konferencefilm kan skabe stor værdi i dit firma. En konferencefilm kan bruges som en teaser eller i fuld længde, for de medarbejdere som måske ikke kunne være på kurset. En konferencefilm kan også bruges som dokumentation for det som er foregået til konferencen. Der bliver naturligvis også lavet lyd til en konferencefilm fx via bærbare mikrofoner taleren har på sig når han eller hun taler. Når man laver konferencefilm kan man også løbende lave dækbilleder, voxpop, og små interviews som kan klippes ind når jeres konferencefilm senere skal klippes. Når vi producerer en konferencefilm tager vi udgangspunkt i at formidle budskabet når historien skal fortælles.

Konferencefilm

1. Opsætning af lamper
2. Opsætning af kamera
3. Opsætning af lyd
4. Vi laver generalprøve
5. Vi klargører til optagelse
-   Dækbilleder & optagelse
-   Klipning og redigering
-   14 timer i filmstudiet
Timepris: 500,- excl. moms

Priseksempel 14 timer: 7.000,-

Sådan foregår det

Vi hjælper jer med at lave jeres næste konferencefilm som I kan dele internt og eksternt med kollegaer og kunder. Vi klargører mikrofoner og laver lyd til alle talere, så alt er klart før I har jeres konference og før vi laver konferencefilm.
Vi arbejder også med konferencefilm for virksomhedder og organisationer. Har I behov for at få dokumenteret en konference eller ønsker I måske at bruge jeres konference som en del af jeres markedsføringsmateriale, så kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med at få dokumenteret jeres konference eller jeres firmaevent på film.
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.