Fotostudie

Coverbillede i fotostudie

Et coverbillede kan fortælle din modtager om din identitet. Et coverbillde kan bl.a. bruges på CDen, facebook, linkedin eller til firmaprofilen!

Priser fra: 1.600,-
1 fotostudie dag.

Læs mere

Produktfotografering i fotostudie

Vi fremhæver de bedste features i dit produkt for jer og gør dit produkt synligt. Produktfotografering skal fremhæve og fortælle produktets historie!

Priser fra: 1.600,-
1 fotostudie dag.

Læs mere

Modelfotos i fotostudie

Vi laver også modelfotos som fortæller en historie, og kan også hjælpe jer med at finde modeller der kan formidle budskabet for jeres produkt!

Priser fra: 1.600,-
1 fotostudie dag.

Læs mere

Fotostudie

Fotostudie til musikere og firmaer

I vores fotostudie tager vi udgangspunkt i at finde og fortælle historien. En historie kan fortælles af et menneske eller et produkt og rammerne kan være med til at sætte stemningen og skabe dramatologien. I vores fotostudie arbejder vi også med dramatologi, fremdrift og historiefortælleing. Det er vigtigt først at finde den gode historie før man starter. Vi starter aldrig med at tage billeder, før vi kender det budskab der skal formidles. Et billede kan fortælle mere end 1000 ord og på den måde være med til at formidle et budskab eller sælge et produkt. I vores fotostudie har vi et stort udvalg af lamper, fotobaggrunde og har samtidig en del effekter som røgmaskine, vindmaskine samt lyseffekter. Ved behov for yderligere udstyr skaffer vi gerne udstyr hjem til kunden, så vi altid sikrer at vi har det bedste udstyr til opgaven. Endelig kan vi være behjælpelig med at finde locations samt rekvisitter før et photoshoot starter.

Kunder siger

Det var betryggende at have Claus ved min side, han forklarede alt fra a til z, det gjorde mit arbejde nemmere. Et professionelt studie, med en professionel mand, der styrer det!
Thumbs up

Dan

Sanger

Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions.
Thumbs up

Niels

Musiker

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.
Thumbs up

Therese

Mærsk