Filmstudie

Filmproduktion i filmstudie

Vi arbejder med filmproduktion i filmstudiet hvor der arbejdes med historie, manuskriptskrivning, optagelse, redigering og distribution!

Timepriser fra: 400,-
2 filmstudie dage.

Læs mere

Musikvideo i filmstudie

Vi hjælper med at finde modeller, skuespillere og locations til din musikvideo og laver storyboard, scrips og planlægger før vi filmer og klipper!

Timepriser fra: 400,-
2 filmstudie dage.

Læs mere

Produktvideo i filmstudie

En god produktvideo som er dokumentaristisk er med til at sælge dit produkt. Vi hjælper med planlægning, optagelse, klipning og redigering!

Priser fra: 6.000,-
2 filmstudie dage.

Læs mere

Reklamefilm i filmstudie

Vi gør din reklamefilm skarp og forbereder manus, storyboard, locations, finder modeller og skuespillere, optager, klipper og distribuerer!

Priser fra: 12.000,-
4 filmstudie dage.

Læs mere

Konferencefilm i filmstudie

Skal din konference eller seminar deles på nettet, så hjælper vi jer med at få optaget konferencen, klippet, redigeret og delt den på nettet!

Priser fra: 5.600,-
2 dage

Læs mere

Videoproduktion i filmstudie

Få jeres budskab gjort skarpt. Vi hjælper jer med at få den skarpeste videoproduktion som bringer jeres budskab ud til jeres kunder eller brugere!

Priser fra: 6.000,-
2 filmstudie dage.

Læs mere

Video bagggrund i filmstudie

Vi gør jeres hjemmeside levende med en video baggrund. Vi får jeres produkt til at stå skarpt og hjælper jer fra start til slut!

Priser fra: 2.400,-
6 timer.

Læs mere

Filmstudie

Filmstudie til firmaer og musikere

I vores filmstudie tager vi altid udgangspunkt i den gode historie og arbejder med at gøre den så skarp som mulig. Berettermodellen er den mest brugte, men vigtigst er det at man opmærksom på dramatologien og dens virkemidler, før man overvejer hvilke værktøjer man vil bruge. Hvis en journalistisk vinkel ønskes, kan man overveje interview metoder, hvor mange spørgsmål der skal være åbne eller lukkede. Man ser i højere grad journalister tage udgangspunkt i berettermodellen og selv dokumentarserier tager i dag også udgangspunkt i denne model. Det er vigtigt at overveje hvordan man skaber fremdrift, uanset om denne er skabt dramatologisk, af klippeformen fx. krydsklip eller parralellklip, er tidsbestemt, eller skabt af historiens suspence. Vores filmstudie er udstyret med professionelt kamera, lamper, fotobaggrunde, green screens og effekter som røgmaskine, vindmaskine og lyseffekter og rekvisitter.

Reklamefilm eksempler

Kunder siger

Det var betryggende at have Claus ved min side, han forklarede alt fra a til z, det gjorde mit arbejde nemmere. Et professionelt studie, med en professionel mand, der styrer det!
Thumbs up

Dan

Sanger

Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions.
Thumbs up

Niels

Musiker

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.
Thumbs up

Therese

Mærsk