Filmproduktion

I filmproduktion tager vi altid udgangspunkt i en historie eller ide fra kunden. Filmproduktion er en proces hvor der arbejdes med manuskriptskrivning, optagelse samt redigering. Filmproduktion kan være med til at gøre dit firmas hjemmeside mere spændende og samtidig skabe mere trafik via fx youtube. Filmproduktion er samtidig en proces vi ønsker at involvere vores kunder i på en måde så vores filmproduktion altid tager udgangspunkt i vores kunders behov. Uanset om i ønsker at vores firmproduktion skal hjælpe jer til markedsføring via youtube, på jeres hjemmeside, til reklamer eller noget helt andet, hjælper vi jer helt fra start og frem til målet.

Filmproduktion

1. Find budskab med kant
2. Opbygning af storyboard
3. Location fotos
4. Find form og udtryk
5. Lav manuskript
-   Opsætning lamper og effekterk
-   Klipning & Master
-   15 timers filmproduktion
Timepris: 500,- excl. moms + speakløn

Priseksempel 15 timer: 7.500,-

Sådan foregår det

Vi hjælper med jeres firmproduktion fra start til slut og hjælper jer med at formidle jeres budskab og hjælper jer frem til målet! Ved start af filmproduktion arbejdes med opsætning og instruktion af skuespillere samt indspilning af forskellige scener!
Når vi arbejder med filmproduktion tager vi altid udgangspunkt i den historie der skal formidles. Uanset om man ønsker at lave en reklamefilm, musikvideo eller andet er det vigtigt at historien bliver fortalt. Vi tager naturligvis udgangspunkt i først at lave et storyboard samt at lave et manus, så målet er klart for alle før arbejdet påbegyndes.
Mærsk siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

Fantasi til virkelighed
SHORTS

Film hos os

Fantasi til virkelighed

Lydstudiet

Reklamefilm

Green Screen

Sådan gør vi

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.