Coverbillede

Har du brug for det perfekte coverbillede til jeres album, til facebook eller din hjemmeside? Vi kan tilbyde dig et coverbillede perfekt til det medie du benytter. Som virksomhed har du måske brug for et coverbillede i form at et portræt af medarbejdere, bands kan have brug for et coverbillede til deres album, eller du kan benytte et coverbillede på dit CV. Det er helt op til dig. Vores dygtige fotograf hjælper dig med at få det helt perfekte coverbillede. Det handler om kommunikation og det er vigtigt at sende de rigtige signaler til modtageren. Når vi laver et coverbillede arbejder vi med kropssprog, udstråling og enhver form for visuel kommunikation og giver forslag til kompositioner!

Coverbillede

1. Analyse af budskab
2. Dramatologi
3. Valg af location
4. Valg af evt. kropssprog
5. Opsætning af lys & effekter
-   Scenografi, lamper & effekter
-   4 timer i fotostudiet
-   Fotos & bearbejdning
Timepris: 500,- excl. moms

Priseksempel 4 timer: 2.000,-

Sådan foregår det

Vi hjælper med idéer til det perfekte coverbillede. Vi tager udgangspunkt i den historie i ønsker formidlet! Vi tager flere forskellige coverbilleder og udvælger det det bedst. Vi bearbejder jeres coverbillede grafisk!
I vores fotostudie laver vi coverbilleder samt grafisk arbejde til blade, magazin og markedsføringsmateriale. I det viste materiale lavede vi fotos til marketingsmateriale for Polterabendevent og Firmateambuilding. Vi tager altid udgangspunkt i at formidle det konkrete budskab og står klar til at hjælpe dig med dit behov uanset opgaven.
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FOTOSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.