CD Indspilning

CD indspilning er populært både for professionelle og for sjov, da vi har fokus på sangeren med højeste kvalitet for øje. Ved CD indspilning til Polterabend og Børnefødselsdag lægges vægt på oplevelsen, mens professionelle sangere vil opleve, at vores sanglærer og producer får det bedste frem i jer! CD Indspilning afholdes altid i top moderne lydstudie under vejledning af en professionel producer med over 15 års erfaring i lydproduktion. Ved større hold starter alle med først at indspille kor, og derefter er det hovedpersonen der kommer ind og indspille solo. Der er naturligvis mulighed for at høre solisten fra kontrolrummet under jeres CD Indspilning!

CD Indspilning

1. Der indspilles kor på omkvæd
2. Solisten indspiller solo
3. Der redigeres, mixes og mastres
4. Alle lytter til det færdige resultat
5. Der følger en CD med på dagen
-   Over 10.000 sange
-   Event: 60 min
-   Ubegrænset antal

I alt inkl. moms: 2.195,-

Tilbud alle hverdage: 1.995,-

Sådan foregår det

CD Indspilning afholdes på ca. 60 min. i professionelt lydstudie, med mulighed for over 10.000 sange at vælge imellem. Vores producer har over 15 års erfaring i lydproduktion og vi tager altid et udgangspunkt i kundernes behov.
CD Indspilning hos Simple Studio er en eksklusiv oplevelse for professionelle som ønsker at indspille cover numre eller ønsker at arbejde seriøst med deres vokal, men vi afholder samtidig også CD Indspilning til børnefødselsdage polterabends og andre events. I kan læse mere om disse events på: polterabendevent.dk eller firmateambuilding.com. I denne video er en flok veninder i gang med at indspille en sang for sjov i vores lydstudie!
Martin siger: "Tak til Simple Studio! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.