Band

Har dit band brug for den perfekte demo, single eller album til spillestederne? Har dit band brug for en musikvideo til youtube, eller har dit band brug for et coverbillede til jeres hjemmeside? Vi hjælper altid bands frem til målet uanset opgaven og har mange års erfaring med produktion i lydstudiet. Måske har dit band brug for rådgivning og ønsker sparing om hvor I kan finde jobs. Det kan også være at dit band har behov for inspiration til udgivelse. Vi kan også lave live lyd til bands, eller optage band koncerter direkte på spillestedet. Endelig udlejer vi også scenelyd og scenelys. Kontakt os i dag, så kan vi hjælpe jer og vi arbejder altid for at finde den rette løsning til dit band!

Band

1. Komposition & opbygning
2. Arrangment & instrumentering
3. Form & udtryk
4. Find jeres lyd & identitet
5. Vi laver lyd før indspilning
-   Indspilning af 3 sange
-   Mix & Master
-  15 timer i lydstudie
-  Tilbud gælder kun hverdage
Timepris: 450,- inkl. moms (10% rabat)

Priseksempel 15 timer: 6.750,-

Sådan foregår det

Vi hjælper jer med at finde jeres identitet, med jeres arrangement, instrumentering og andre forberedelser inden indspilning! Vi giver feedback imens der indspilles. Bagefter laver vi et råmix. Når I har hørt råmixet laves den endelige mix og master
I Simple Studio ønsker at arbejde både med opkommende og etablerede bands. Vi tager altid udgangspunkt i at finde og udtrykke jeres identitet så I ikke kun kommer til at fremstå professionelle men også finder lige netop den lyd som I ønsker at være kendt for. Kontakt os gerne idag hvis I har spørgsmål eller kom ud og besøg os i vores lydstudie.
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med." Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions."
Var vores samarbejde fremragende, så giv et "Like", og skriv gerne til mig hvis der er forslag til forbedring.
 

LYDSTUDIET & FILMSTUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 15 års erfaring i lydprodution, mix & mastering.